str. Trandafirilor, nr. 9
Alba-Iulia, jud. Alba

Tel/Fax: 0258 813 259
ZIUA ROZELOR, CIUMBRUD - 25 IUNIE 2011

-> Galerie foto Ziua trandafirilor 2011 <-

Ziua trandafirilor - iunie 2004
Ziua trandafirilor - iunie 2007
Ziua trandafirilor - iunie 2008
Ziua trandafirilor - iunie 2009
Ziua rozelor - iunie 2011


Editia a X-a a "Zilei Rozelor" 2011 a avut loc in data de 25 iunie, eveniment organizat de Consiliul Judetean Alba in parteneriat cu Alba Afroda, Filiala Judeteana a Asociatiei Amicii Rozelor din Romania si primaria Aiud.


Festivitatea a avut loc la Ciumbrud in parcul de jos a Liceului Agricol Alexandru Borza. Programul a inceput cu parada masinilor impodobite si a fanfarei din Aiud prin cateva cartiere din Aiud pentru a promova acest eveniment si a aduna vizitatori.


Deschiderea oficiala a avut loc la Ciumbrud unde oficialitatile: Presedintele CJ Alba Ion Dumitrel, Primarul Aiudului, D-na Presedinte Afroda Rodica Parau, d-nul Stefan Wagner si d-nul Molnar Andrei au tinut un cuvand de bun venit pentru toti cei prezenti acolo.

Au fost organizate corturi pentru fiecare dintre cei 13 producatori de trandafiri prezenti care si-au pus la bataie creativitatea pentru realizarea celui mai frumos cort impodobit de roze.


Au urmat apoi premierea celei mai frumoase biciclete impodobite cu trandafiri, gulas la ceaun, tombola, premierea participantilor, degustare de vinuri si incununarea celui mai frumos trandafir al anului 2011.In ciuda ploii care s-a abatut in prima parte a zilei, vizitatorii au venit in numar destul de mare si au fost foarte incantati de expozitia de flori realizata cu truda dar si pasiune de producatorii celei mai frumoase flori: trandafirul.

Urmatoarea editie a festivalului "Ziua Rozelor" se va desfasura in 7 iulie 2012 in Parcul Rozelor din localitatea Ciumbrud.

Organizatorii au pregătit numeroase și atractive momente menite să atragă vizitatorii care să își petreacă câteva ceasuri într-un mod cât mai plăcut. Trandafirul cel mai frumos al anului va fi desemnat Trandafirul favorit 2012 de către un juriu alcătuit din specialiști și vizitatori.

Mai multe detalii despre programul editiei XI 2012
http://www.ziarulunirea.ro/la-ziua-rozelor-ciumbrud-parada-a-florilor-concursuri-tombola-si-lansari-de-lampioane/

Ziua trandafirilor - iunie 2004
Ziua trandafirilor - iunie 2007
Ziua trandafirilor - iunie 2008
Ziua trandafirilor - iunie 2009
Ziua rozelor - iunie 2011